Флешмоб «Досягай висот з Пластіксом»

18.09.2018

Друзі,

«Пластікс-Україна» запускає флешмоб серед своїх клієнтів та працівників, в результаті якого учасники можуть виграти iPhone 8, iPad lte(3G) або iPad mini.

Для чого ми це робимо?

  • Щоб підтримувати серед нас і вас здоровий спосіб життя.
  • Щоб ви отримали драйв та натхнення, а можливо, навпаки, заспокоїлись та помріяли у горах.
  • Щоб об’єднати всіх вас одною ідеєю.

Умови флешмобу:

  1. Треба бути клієнтом або працівником ТОВ «Пластікс-Україна».
  2. У період з 1 травня 2018 по 27 вересня 2018р. піднятись на гору Піп Іван Чорногірський  (2028 м)  http://observatorium.pu.if.ua/ та сфотографуватись біля вивіски обсерваторії з логотипом Пластікс (дивіться приклад на фото).
  3. Викласти своє фото в особистому профілі на фейсбуці з обов’язковим хештегом #досягай_висот_з_пластіксом  та назвою нашої сторінки @Пластикс-Украина.
  4. Якщо ви клієнт, треба надіслати нам у повідомлення на сторінці http://prntscr.com/iaypjn  лінк на свою публікацію з фото та інформацію про вас - назву вашої компанії, ваші ім’я, прізвище та посаду, а також ім’я та прізвище відповідального менеджера в нашій компанії. Всю інформацію ми будемо ретельно перевіряти.
  5. Якщо ви працівник «Пластікс-Україна», перешліть у повідомлення на сторінці http://prntscr.com/iaypjn лінк на своє фото. В розіграші призів приймають участь працівники, які на момент розіграшу працюють в компанії.
  6. Фото всіх учасників ми викладатимемо в альбом «Флешмоб «Досягай висот з Пластіксом» на нашій сторінці у фейсбуці після перевірки.
  7. Заохочуємо вас лайкати та коментувати фотографії для підтримки учасників. Але це на результати ніяк не вплине.
  8. Переможців буде шість, а саме три клієнта та три працівника. Ми оберемо їх 28 вересня 2018р. за допомогою спеціальної програми випадкового вибору (перші три номери серед списку клієнтів та перші три серед списку працівників).
  9. В подарунок переможці отримають:
    * 1 місце – iPhone 8
    * 2 місце - iPad lte(3G)
    * 3 місце – iPad mini.
  10. Вручення подарунків буде проводитись 4 жовтня 2018р. у Києві.

А в нас вже є перші приклади – це наші генеральний директор та директор департаменту збуту та логістики. Вони і надихнули нас взяти з них приклад і гайнути у гори!

Але пам’ятайте, що гори – це небезпека!
Тому ми для вас підібрали корисну інформацію:

  1. Рятувальна бригада +380 (94) 92-28-112
  2. Актуальна інформація щодо погодних умов - на сторінці Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост  https://www.facebook.com/chornogora.rescue112/
  3. Список телефонів для реєстрації туристичних груп http://if.dsns.gov.ua/ua/Reestraciya-turistichnih-grup.html
  4. Правила безпеки під час сходження на гору Піп Іван http://observatorium.pu.if.ua/post/pravila-bezpeki-pid-chas-skhodzhennya-na-goru-pip-ivan
  5. Правила підйому http://observatorium.pu.if.ua/pravila-vidviduvannya
  6. Мапа та варіанти маршрутів з їх описом  http://observatorium.pu.if.ua/pravila-vidviduvannya

Гори – це чудові види, натхнення, спокій. Але пам’ятайте, що гори – це ще і відповідальність. За самих себе та за тих, хто поруч з вами. Тому ще раз рекомендуємо дуже ретельно підготуватися до підйому та дотримуватись усіх правил безпеки. За безпеку учасників флешмобу «Пластікс-Україна» відповідальності не несе.

Ну що, вперед до гірських вершин?

photo_1

photo_2

Поділитися

Стрічка новин: