Нам виповнилося 20

23.05.2018

Шановні партнери!

Цими днями «Пластікс-Україна» виповнилося 20 років роботи на ринку України.

Це десятки тисяч людей — працівників, клієнтів, постачальників та партнерів, які допомагали створювати нас. За ці 20 років, починаючи із заснування компанії, формування мережі, розвитку компанії, відносин із клієнтами, партнерами, «Пластікс-Україна», як і наша країна, переживав різні часи.

Всі 20 років ми підбирали найкращий товарний асортимент, створювали комфортні умови співпраці, забезпечували стабільність та передбачуваність для клієнтів і постачальників. І все це ми робили й робимо відкрито та чесно. Завдяки цьому нам вдалося згуртувати навколо себе десятки тисяч людей.

Цінність для нас — це люди! Люди, які працювали й працюють у нас, та люди, з якими працюємо ми.

Без вас, наших партнерів, навряд чи можна було б досягти успіху. Великого, міцного, стабільного. Саме завдяки вашій партнерській довірі й підтримці можливий і наш подальший розвиток. Навіть у кризові часи. Партнер «Пластікс-Україна» — це наше друге Я. І ювілей компанії по праву можна вважати ювілеєм наших численних партнерів.

Ваші довіра та рекомендації — наш головний і безцінний капітал. І це величезна відповідальність. Відповідальність жити та працювати чесно й прозоро.

«20 років партнерства з найкращими» — одне з наших ключових послань. І це не просто комплімент партнерам, це констатація того факту, що «Пластікс-Україна» — компанія, яка справді працює з тими, хто розділяє її цінності, хто з нею «однієї крові», хто прагне стати кращими в усіх сенсах.

Тому ми щиро вдячні кожному, хто підтримує нас, хто допомагає розвиватися нам, хто будує своє майбутнє разом із нами.

І нехай наше життя й робота завжди будуть ефективними та радісними! А це робить щасливим кожного з нас, наші компанії, нашу країну!

 

Команда «Пластікс-Україна»

Поділитися

Стрічка новин: