Місяць Ділової Доброчесності

20.11.2020

Запрошуємо партнерів та клієнтів "Пластікс-Україна" долучитися до заходів UNIC в рамках Місяця Ділової Доброчесності!

Unic

МІСЯЦЬ ДІЛОВОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ

Як ви вже могли побачити, з 15 листопада до 15 грудня 2020 UNIC оголосила проведення Місяця Ділової Доброчесності, в межах якого відбуватиметься велика кількість заходів на теми комплаєнсу, боротьби з корупцією, прозорості бізнесу. З повним переліком подій ви можете ознайомитися на офіційній сторінці Місяця: http://unic.bim.tilda.ws/. Усі заходи є безкоштовними та потребують лише попередньої реєстрації.

Ми щиро запрошуємо вас долучитися до Місяця Ділової Доброчесності у якості відвідувачів, спікерів, а також інформаційних партнерів.

Якщо ви матимете змогу розповсюдити інформацію про події Місяця ділової Доброчесності серед ваших партнерів та клієнтів, то вони ще раз дізнаються, що принципи доброчесного ведення бізнесу важливі для вашої компанії, а отже коло однодумців, згуртованих навколо них, може розширитися.

Також, якщо ваша компанія у період з 15.11 до 15.12 планує власні заходи схожої тематики, ми з радістю можемо просувати їх у межах Місяця Ділової Доброчесності.. Будь ласка, звертайтеся до спеціаліста з комунікацій UNIC Сергія Мартинюка: sergii.martyniuk@unic.org.ua

І ще невелика цікава новина. Спеціально до нашого Місяця ми виготовили рамку для Фейсбуку, яку ви можете на цей період поставити на свій аватар. Для цього зайдіть у свій профіль, натисніть на камеру на вашому аватарі, виберіть пункт “Update Profile Picture” та у вікні, що з’явиться, виберіть вкладку “Add Frame”, де у поле пошуку вбийте “Місяць Ділової Доброчесності UNIC 2020”. Дякуємо за те, що таким чином ви продемонструєте солідарність з ідеями доброчесності та комплаєнсу.

З нами можна зв’язатися за тел.: +38 (044) 237 74 53 або надіславши листа на email: info@unic.org.ua.

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook fb та LinkedIn in

З повагою,
Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу

Інформація, що міститься в цьому документі, носить загальний характер і не стосується обставин будь-якої конкретної фізичної або юридичної особи.

За підтримки:

oecd              bank       

 

  Business

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Стрічка новин: