«Пластікс-Україна» - Орел Бізнесу

23.11.2017

 У вересні 2017 року в місті Тарнув (Польща) у перший день відкриття Другого польського економічного форуму були названі «орли бізнесу». Головний приз у категорії «Компанія» дістала «Пластікс-Україна» як найкраща компанія серед всесвітньої польської діаспори.

Тут, напевно, треба пояснити, як ми до неї причетні.

Оскільки наш співвласник і генеральний директор Іренеуш Дерек живе понад 10 років за межами Польщі, то, за польським законодавством, він (і ми з ним) належить до польської діаспори.

Ця престижна нагорода за «економічний патріотизм» вручається успішним, соціально орієнтованим компаніям та особам, яким вдається зберігати свої цінності й національну ідентичність, поважаючи при цьому культуру країни, у якій вони живуть і розвиваються.

Вперше цей форум організувала міська влада Тарнува спільно з польсько-американським бізнес-центром Pegaz 2016 року. У ці дні на одній території з усього світу збираються польські підприємці, представники торгових палат, профспілок й асоціацій. Головна мета — інтеграція та інтернаціоналізація польського бізнес-середовища, що поєднує в собі крім економічного складника культурну спадщину, історію й традиції рідної країни.

Поділитися

Стрічка новин: