"Пластікс-Україна" офіційно став членом Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу UNIC

23.11.2017

Шановні партнери,

Наша компанія «Пластікс-Україна» 9 жовтня 2017 офіційно стала членом Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу* UNIC** - нової ініціативи Ради Бізнес-омбудсмена для прозорого і чесного бізнесу.

Щоб стати членом UNIC, необхідно було пройти серйозний «іспит». Причому, не один і на «відмінно». Відбір був серйозний. На даний момент, лише 42 компаніям вдалось стати членами мережі. «Пластікс-Україна» - в їх числі.

Нас переповнює гордість і нам дуже хочеться поділитися цією новиною з Вами - нашими Партнерами і Клієнтами. Адже завдяки Вашій підтримці нашого безкомпромісного ведення «білого» бізнесу ми залишалися успішними і в скрутні часи. Так що цей наш статус - Ваша заслуга теж.

Нам надзвичайно приємна така оцінка. Але ми розуміємо, що вона закономірна. З перших днів заснування компанії ми знали, що будемо будувати виключно прозорий бізнес. Незважаючи ні на що. Було дуже складно. Часом нестерпно. Але ми протрималися всі 19 років. У 2013 році, буквально напередодні Революції Гідностіі, до свого 15-річчя ми вперше виступили із заявою, що чесний бізнес не просто можливий, а вигідний, що в результаті «білі починають і виграють». Через три роки наша ініціатива дала старт цілому руху білих бізнесменів в Україні - Української Бізнес Асоціації.

Наша компанія впевнена, що майбутнє є тільки у прозорого бізнесу. Так живе весь цивілізований та розвинений світ. І так буде жити Україна. По-іншому просто не може бути. Довіра - нова валюта сучасності. Ми це відчуваємо абсолютно реально. У фактах і цифрах.

Спасибі, що Ви були і залишаєтесь з нами. Ви найкращі.

Щиро Ваш, «Пластікс-Україна»

* Комплаєнс (від англ. Compliance - згода, відповідальність) - це система внутрішнього контролю, яка дозволяє управляти комплаєнс-ризиками: залучення до відповідальності компаній і ТОП-менеджменту. Тягне за собою відповідність внутрішнім і зовнішнім вимогам або нормам.

** UNIC стартувала 19 травня 2017 року за підтримки Організації економічного співробітництва і Європейського банку реконструкції та розвитку.

Стрічка новин: