Особлива подяка

29.06.2023

Для нашої компанії велика честь отримати таку особливу подяку від високого представника керівництва парламенту Республіки Польща саме у день коли відзначається річниця прийняття Конституції України.

Висловлюємо щиру вдячність Віцемаршалку Сейму Республіки Польща, пані Малгожаті Госєвської за можливість взаємодії та її рішучу підтримку України на державному рівні й особисту допомогу для українців протягом багатьох років боротьби за європейське майбутнє та під час героїчного протистояння російської злочинної агресії.

Працівники ТОВ «Пластікс-Україна» прагнуть розділити отриману подяку з широким колом наших  партнерів та клієнтів, тому що саме завдяки нашій тісній співпраці та взаємній підтримці ми можемо 25 років поспіль успішно і доброчесно працювати на українському ринку. Завдяки нашій стійкості та незламності ми гідно вистояли, боремось, обов’язково переможемо і безсумнівно відбудуємо Україну. І обов’язково після нашої Перемоги ми всі зустрінемося для відзначення нашого ювілею.

Хочемо подякувати всім польським та українським друзям компанії «Пластікс-Україна» за можливість реалізації спільних гуманітарних проектів у рамках соціальної відповідальності бізнесу.

special thanks

Поделиться ссылкой

Лента новостей: