Розмітка для безпечної дистанції

29.04.2020

Сьогодні місця обслуговування клієнтів (продуктові магазини, лікарні та інші організації), оснащені дистанційною розміткою, яка допомагає відвідувачам дотримуватися обмеження і перебувати на безпечній один від одного дистанції.

Часто ви можете побачити надруковані попереджувальні написи, оформлені у фірмовому стилі супермаркету чи магазину.

Компанія "Пластікс-Україна" рекомендує клієнтам ламінувати такі написи плівкою Oraguard 250AS.

Це дозволить уникнути швидкого стирання надрукованої інформації від слідів взуття, коліс візків, миючих машин. А також знизить ризик ковзання при попаданні вологи на глянцеву поверхню плівки. Розмітки ми бачимо в приміщеннях, а що щодо вулиці? Адже на вулиці люди також повинні дотримуватися дистанції під час очікування черги. І для таких випадків у нас теж є рішення - самоклеюча плівка Orajet 3954, призначена для нанесення на шорсткі та нерівні поверхні.

Також актуальні зараз попереджувальні наклейки, що нагадують про необхідність дезінфікувати і мити руки, заходити в громадське місце в масці і ін. Наклейки різних розмірів і конфігурацій зараз активно розміщують на дверях, вітринах, стінах і інших видимих поверхнях.

 

distance-1

distance-2

distance-3

На фото використані роботи Univest Advertising Production, Bingo, рекламно-виробнича компанія "Тенета" та компанія Панреклама.

Поділитися

Стрічка новин: