Запрошуємо на чемпіонат світу і Європи!

16.08.2016

Дорогі друзі!

Сьогодні в нас не просто новина, а пропозиція зарядитися емоціями й відвідати прекрасне місто на Заході України — Тернопіль.

Знаєте навіщо?

27–28 серпня в Тернополі на міському ставку відбудуться традиційні змагання з водно-моторного спорту та аквабайку. І це не просто змагання, а чемпіонат світу класу «F 500» і двох етапів чемпіонату Європи класу «F 250» і «F 125». Чемпіонат світу відбувався там раніше, у 2012 році, і брали участь пілоти з 13 країн світу.

Навіть якщо ви ще не чули про такий чемпіонат або чули, але не бачили, то вам гарантовано буде цікаво й пізнавально спостерігати за ним!

Змагання цього року обіцяють бути масштабними й цікавими!

Одним з учасників чемпіонату буде Хенрік Синорацкі, багатократний призер чемпіонатів світу та Європи. У своїй кар'єрі він виграв 10 медалей чемпіонату світу (з яких 2 золоті) і 18 медалей чемпіонату Європи (з них 11 золотих). І Plastics Group має честь бути його спонсором протягом декількох років.

Ми не могли пропустити таку подію. Тому запрошуємо вас не лише подивитися змагання й послухати виступи артистів святкового концерту, а й стати учасником закритого вечора, на якому можна в неформальному оточенні поспілкуватися з Генріком і нашими колегами з України та Польщі.

Якщо ви вирішите відвідати ці змагання, просимо вас занести свої дані до 23 серпня у форму реєстрації (посилання).

Приїжджайте за враженнями та позитивними емоціями!

Адже «уболівати душею» за когось — це неймовірний заряд енергії!

 

З повагою

«Пластікс-Україна»

Поділитися

Стрічка новин: