Партнерство на Дитячому проекті «Арсенал ідей»

10.02.2016

З 2013 року на території культурно-мистецького музейного комплексу Мистецький Арсенал діє інноваційний освітній проект для дітей та підлітків - Арсенал ідей. Щороку організатори створюють різні тематичні проекти. У цьому році їх науковий простір пропонує три теми.

1. «Розумний дім», де можна побачити як налаштовуються і використовуються в реальному житті «розумні речі», відчути зручність і перспективи нових технологій.

2. «Природа і ми». Доступно і зрозуміло представлені життя рослин і комах.

3. «Фінанси і розвиток». Цей проект дозволить дітям і підліткам зрозуміти сучасний світ фінансів, показавши наскільки цікавою і творчою може бути ця сфера. Тут цікаво не тільки дітям, а й дорослим!

Умный дом

Наша компанія вже не перший рік є партнером даного проекту. Для нас дуже важливо брати участь в подібних заходах, які дозволяють дітям здобувати нові знання та знайомитися з інноваціями, спонукають до творчих пошуків і заохочують до наукової діяльності та досліджень.

Більшість інсталяцій зроблені з наших матеріалів: ПВХ, акрил Plexiglas, самоклеюча плівка Oracal, клейкі стрічки, клей Cosmoplast, світлодіодна стрічка.

Умный дом

Зона «Розумного дому»

Коробочка, в якій чіп, керуючий «розумним домом» виготовлений з акрилу Plexiglas (3 мм).

Імітація теплої підлоги - акрил (3 мм) обклеєний плівкою Oracal 8510.

Імітація з'єднувальних елементів виготовлена з нашого чорного ПВХ (3 мм) з використанням блакитного Oracal 8300 №096, до якого приклеєне неонове підсвічування нашим акриловим скотчем VST 4050.

 Умный дом

Кнопка «Я вдома» виготовлена з прозорого акрилу Plexiglas (20 мм), до якого підведені датчики. Наступаючи на кнопку, вона світиться і запускається робота «розумного дому». Усередині кнопки є світлодіодна стрічка.

Умный дом

Стіл виготовлений з прозорого акрилу Plexiglas (10 мм). Тут розповідають і показують внутрішній устрій телефону, планшета і комп'ютера.

Природа и мы

Зона «Природа і ми»

Ця конструкція виготовлена зі спіненого ПВХ (5 мм). У схованці цікава інформація про комах та рослини. Надрукована на нашому ПВХ.

 Природа и мы

Теплиця виготовлена з акрилу Plexiglas (10 мм). Для надходження повітря всередину в акрилі зроблені вирізи.

Природа и мы

Стіл і акваріуми для рослин виготовлені з нашого прозорого акрилу.

Природа и мы

Зона "Фінанси і розвиток"

Напис вигравійований на нашому прозорому акрилі Plexiglas.

Для зображення графіка використовували дзеркальний і прозорий акрил Plexiglas (2 мм).

Поділитися

Стрічка новин: